Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Mjesec, Apollo I Čovjek: Velika Obmana Ili Stvarnost?

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Da li je čovjek uistinu hodao po Mjesecu?

Približava se 40. godišnjica od kako je ljudska noga "navodno" po prvi zakoračila po površini Mjeseca, pa je povodom "malih koraka za Armstronga, ali velikih za čovječanstvo" NASA restaurirala stare video snimke uz pomoć Hollywooda. Slike prvog čovjeka na Mjesecu sada izgledaju mnogo bolje i "stvarnije".

Prerađen video hodanja po Mjesecu, četvrtka, 20 Srpnja 1969 godine, napravila je ista kompanija koja je osvježila i film "Casablanca".

NASA je izgubila originale filmskih traka od slijetanja na Mjesec i nakon trogodišnje potrage, objavila da su trake vjerovatno oštećene.
NASA i holivudska filmska kompanija za restauraciju su upotrijebili kopije televizijskih snimki slijetanja Apolla 11 na mjesečevu površinu prije četrdesetak godina.
Lowry Digital of Burbank, kompanija za restauraciju, osim "Casablance", osvježila je i filmove "Ratovi Zvijezda" i razne "James Bondove". Kompanija je objavila da je od svih restauracija koje su uradili, ova najslabije kvalitete. U svakom slučaju, eventualnoj obmani savršeno odgovaraju slike što slabije kvalitete.

Mnogi ljudi ovo predstavljaju kao siguran dokaz da je sve snimljeno u studiju, a ne na površini Mjeseca:

 You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

NASA je dakle izgubila originalne snimke od povijesne važnosti i uništila ih.
U zadnje vrijeme, zemlje trećeg svijeta su pak dobile na raspolaganje tehnologiju kojom malo bolje mogu zaviriti u događanja na mjesečevoj površini.
Vrag bi ga znao šta bi otkrili njihovi stručnjaci da im se pruži prilika koja je sada zauvijek izgubljena. Misije Apollo 11 - Apollo 17 su bile prve i zadnje misije na Mjesec.

Gdje je Neil Armstrong na 40. obljetnicu slijetanja Apolla 11 na Mjesec?
Ovaj bivši astronaut još uvijek pati od velike depresije.

Kažu da Buzz Aldrin pije pa se smije i da alkoholom liječi depresiju. Aldrin burno reagira kada ga pitaju kako je na Mjesecu, a Armstrong skoro uvijek šuti o tome.

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video 

 

Po Mjesecu se vozilo čak i specijalnoj vrsti "automobila".
Nije potrebno spominjati da svaki današnji mobilni telefon ima puno, puno veću memoriju od svih uređaja skupa, a koji su se upotrebljavali za misije na Mjesec u to doba.
Težina je dakle predstavljala veliki problem, jer je trebalo poletiti sa Zemlje, sletiti na Mjesec, i nakon toga sa njega ponovo uzletjeti i vratiti se na rodnu planetu.
Cijelo to vrijeme, trebalo se i dobro grijati, jer je napolju zbilja hladno.

Pripreme za ovaj povijesni događaj, pratile su brojne poteškoće i problemi tehničke prirode.
U njima je čak poginula i nekolicina astronauta.
Ipak, sve su tehničke poteškoće riješene u rekordno brzom vremenskom periodu.

U onome što je nama predstavljeno, materijala za raspravu o autentičnosti ima napretek.
Čudne igre svjetlosti i sjene, neprikladnih dimenzija, zastava koje vijore na mjesečevom vjetru, astronauta koji poput lutaka u kazalištu vise na konopcima i slično.

Pa kako se mogu napraviti "lažne" fotografije s Mjeseca?
Ovaj članak pokazuje kako su iskusni fotografi napravili savršeno "lažne" fotografije s Mjeseca upotrebom fotoaparata, bez automatskog uređaja Hasselblad 500 EL.

Pogledaj "Lažno slijetanje na Mjesec".

Čovjek na Mjesecu?
Zaključak izvedite sami.
.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 3726 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu