Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Crom Alternative News

A short description about your blog
DanicaV
Valutazione attuale: / 0
ScarsoOttimo 

U Velikoj Britaniji s jeseni će zaživjeti zakon prema kojem sve odrasle osobe koje rade s djecom moraju biti upisane u bazu podataka potencijalnih pedofila.

Ući u takvu bazu podataka zasigurno nije ugodno. Paranoja? Ne, više uvreda za dio populacije koji se posvetio odgoju ili animiranju djece.
Poruka djeci - svi odrasli su potencijalne ubojice i silovatelji?

DanicaV
Valutazione attuale: / 0
ScarsoOttimo 

Kriza, smanjenje mirovina, potrošnje wc papira.
No, baš tada ima za "Kruha i igara!"
Koliko je novaca već uloženo u Maksimir i Dinamov stadion u ovoj državi?
Sada, kada je stadion "pao" na Uefinoj inspekciji, pronaći će se sredstva za popravak. Tko je uništio stadion?

Dinamo je već dobio od Grada Zagreba 15,5 miliona kuna za održavanje, samo ove godine. Imali smo priliku vidjeti na TV člana poglavarstva, Duška Ljuštinu kako će se sve učiniti da Dinamo zaigra u Ligi Prvaka na svom stadionu.
Čime su to zaslužili?DanicaV

Misli pozitivno!

Valutazione attuale: / 0
ScarsoOttimo 
Koliko puta su nam savjetovali da mislimo pozitivno i sve će biti moguće ostvariti? Generacije su gledale Kusturičin "Sjećaš li se Dolly Bell" i onoga "Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem". Pomoglo? Nije. Uđemo li u knjižaru (net ili onu starinsku u kojoj knjige mirišu), hrpa kuharica, informatičke literature i knjiga o samopoći u ishrani, uspjehu u životu... sve u svemu "kako se osjećati dobro". Konačno su istraživanja pokazala da terapija pozitivnim mišljenjem (osim što su se mnogi obogatili prodajući nam je) ima upravo suprotno djelovanje na osobe koje su potištene ili nemaju već izgrađeno samopoštovanje. Zato, nemojte gnjaviti ljude koji su u depri pozitivnim mišljenjem. Samo budite uz njih.
DanicaV

Klađenje i financijska kriza?

Valutazione attuale: / 0
ScarsoOttimo 
Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u šifarniku bolesti ovisnosti ima i klađenje, kockanje. Postoji li lijek ili samo terapija? Antidepresivi koji ispravljaju „neurokemijske anomalije u mozgu“? Kod nas na svakom ćošku kladionica – imaju li svi anomaliju na mozgu ili je to očajnički potez da se preko noći dođe do para? Ljudi se klade na sve moguće – sportska natjecanja (sportove i lige za koje nismo, bar dosta nas, ni čuli), lutrija, bingo... Što je novo? Klađenje na dionice (igra brokera) i valute (koja će najviše narasti), a koje nije mimoišlo ni „igrače“ u Hrvatskoj. Platforma za klađenje postoji tek četiri mjeseca (radi se o on-line klađenju), no ima već 18.000 igrača, kod nas 50.tak stalnih. Smatra se da će i za 2-3 mjeseca biti do 1.000!!!!!! Netko ulaže u dionice, netko se kladi na dionice. Tko se bogati?
DanicaV

Oporezivanje „bogataša“ ?

Valutazione attuale: / 0
ScarsoOttimo 
Vlada će uvesti veće poreze za bogataše? Tko je bogat u Hrvatskoj? Minimalna plaća koja vrijedi od 1. lipnja 2009. godine do 31. svibnja 2010.g. iznosi 2.814,00 Kn (i ne za sve industrijske grane). No, čak i na takvu plaću, ako ste samac ili nemate djece, plaćate 68,00 Kn poreza (plus eventualni prirez porezu na dohodak), što će reći da ste dovoljno bogati doprinijeti punjenju državne blagajne (riznice). Sada imamo četiri porezna razreda porezna na dohodak, četiri stope, porezna oslobođenja za područje posebne državne skrbi (koja se priznaju po poreznoj prijavi, ali isplati se biti prijavljen u mjestu koje je razvrstano u ta područja; fiktivnih ima... posebna priča). Inače, uvođenje većih poreza za bogataše, a nižih za siromašne, prijedlog je HDZ-a. Bilo bi lijepo saznati koja je granica siromaštva tj. preživljavanja.

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 3468 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum