Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Web Tražilice: U Google Ne Vjerujemo!

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator

Pagerank, link popularnost i rang ključnih riječi, od ključne su važnosti ne samo za svaki web sajt, danas je to pitanje upravljanja svjetskim događajima. Koliko su rezultati web tražilica fabricirani?


Najposlušniji i najproduktivniji rob je onaj čovjek koji je lažno uvjeren da je slobodan. Emisiona dobit je najveća i najjača moć na planeti kojoj svi robujemo. Čovječanstvo je pod diktaturom ignorancije i neznanja zarobljeno u kavezu s nevidljivim rešetkama. Na putu prema uspostavljanju Novog Svjetskog Poretka, najmoćnije oružje kojim se globalna plutokracija koristi da bi nas porobila nisu bičevi i puške, već naše oči i uši.
Koja je razlika između pičke i pizde? Pička je spolni organ, a pizda je karakterna osobina. Koja je razlika između homoseksualca i pedera? Homoseksualac je seksualno opredjeljenje, a peder je moralna osobina. Koja je razlika između Roma i cigana? Romska je nacionalnost, a cigansko je ponašanje. Koja je razlika između Google-a, pizdi, pedera i cigana? Ovdje se uvjerite sami...

Otkad je pisane povijesti, od tad je novca i ropstva. Čovječanstvo je oduvijek bježalo od suočavanja s tim temeljnim problemom, izmišljajući za njega nove nazive i definicije. "Apokalipsa Novog Milenijuma - Naplata Plaćene Šutnje", članak je koji vjerno odražava našu stvarnost. Iluziju progresa kroz koračanje prema samouništenju, moguće je izbjeći samo na jedan jedini način, prestati se koristiti novcem-dugom bankarske oligarhije.

U tom smislu, Crom je dinamični, dvosmjerno interaktivni web sajt - vijesti, forum i direktorij linkova unutar kojeg funkcionira neovisni novčani sustav s alternativnom valutom.

Za posjete web sajtu "Crom Alternativna Valuta" kroz Internet pretraživače, najviše je zaslužan Google. Čak 96% posjeta ovim stranicama kroz pretraživače Interneta, proizlazi iz pretrage Google-a. Iako se na žalost u ovom slučaju radi o jako malom broju posjeta - tek nekoliko desetina ili stotina dnevno, Google dominacija nije nešto što je pretjerano nazvati monopol.

19 Ožujka 2011, Google Cenzura: Od Demokracije Do Diktature

Link Popularnost je mjera količine linkova s drugih web stranica prema nekom web sajtu.

Link popularnost web sajta Crom Alternative Currency:

 

 

Tražilice i ključne riječi - Rang je pozicija u tražilici na kojoj će se neki web sajt pojaviti kao rezultat pretrage Interneta na određeni upit.

Rang web sajta Crom Alternative Currency po ključnoj riječi "alternative currency":

 

 

PageRank je Google-ova procjena važnosti neke stranice.

PageRank Crom Foruma:

 

 

Alternative postoje, ali im pretraživači weba ne daju da se vide: "Kontrola Interneta Prepreka Izvođenju Eksperimenta S Alternativnom Valutom".

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 4238 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum